Uurwerker

Stadjers, studenten, ondernemers en pensionado’s weten het: Uurwerker is the place to be. Van je eerste kop koffie tot je laatste biertje na een lange werkdag, je kunt 7 dagen per week terecht bij Uurwerker. Er is genoeg plek om te werken, overleggen en chillen. Is het mooi weer? Dan schuif je aan op ons grote, gezellige terras. Maar met minder mooi weer is het net zo goed vertoeven buiten. Ons terras is vanaf heden overdekt én verwarmd.

Scroll naar beneden voor de exacte openingstijden. Op donderdag, vrijdag en zaterdag zorgt DJ Humbert voor extra sfeer en gezelligheid. Ben je benieuwd naar wat wij serveren? Bekijk dan hier onze menukaart.

Reserveren

We gunnen iedereen de ultieme Uurwerker experience: veel gezelligheid, lekker eten en een ongedwongen sfeer. Daarom reserveren we alleen tafels voor groepen groter dan 8 personen. Wil je een tafel reserveren voor 8 personen of meer? Stuur een mailtje naar: mail@uurwerker.nl. Vermeld in de mail de reserveringsnaam, aantal personen, tijdstip, datum, telefoonnummer en of je komt lunchen, borrelen of dineren + eventuele bijzonderheden en vragen.

Groepen kleiner dan acht personen zijn altijd welkom. Wil je komen eten met een groep van minder dan acht personen? Geen probleem, er is bijna altijd plek in Uurwerker. Ga naar onze host en vraag om een tafel. Het wordt meteen geregeld. Moet je even wachten? Dan neem je een lekker drankje aan de bar. Het is niet mogelijk om een tafel op het terras te reserveren.

Reserveren voor borrels

Wil je een borrel organiseren? Uurwerker is de perfecte locatie in Groningen voor je promotieborrel, afstudeerfeest of verjaardagsfeest. Uurwerker staat garant voor gezelligheid. Reserveren voor een borrel in Uurwerker is mogelijk vanaf 8 personen. Ben je op zoek naar een locatie voor een besloten borrel in Groningen? Dan is Uurwerkertje de perfecte locatie. Volledig verzorgd.