uurwerker

Borrelen in Groningen

Besloten borrel, feest of partij in Groningen

Ben je op zoek naar een sfeervolle locatie om een besloten borrel, feest of partij in Groningen te organiseren? Maak kennis met het Uurwerkertje, het kleine broertje van de Uurwerker. Het Uurwerkertje is minstens zo gezellig als de Uurwerker. Qua interieur en stijl zijn beide zaken op elkaar afgestemd. De locatie is geschikt voor grote groepen van 40 tot maximaal 70 personen. Het Uurwerkertje is bereikbaar via een aparte ingang op het Uurwerkersplein, links van de Uurwerker.

Klaar voor een borrel, feest of partij? Neem contact op en maak een afspraak om het Uurwerkertje te bezichtigen.

  • Borrels, feesten en partijen
  • Vanaf 40 personen
  • Maximaal 70 personen
  • Dedicated bediening
  • Speel je eigen muzieklijsten af
  • Afhuren op basis van omzetgarantie

Private dining, buffetten, walking dinner in Groningen

Van een borrel, feest of partij bij het Uurwerkertje mag je wel wat verwachten. Onze service is van de hoogste kwaliteit en we hebben veel ervaring met het organiseren van borrels, feesten en partijen. We denken altijd met je mee.

Wij zijn ervan overtuigd dat goed eten de sfeer verhoogt. In overleg stellen we een menu samen en selecteren we de perfecte hapjes. Geef je feest in elke gewenste vorm. Kies voor private dining, een buffet, een staande borrel of een walking dinner.

Het feit dat je de hele ruimte voor jezelf hebt, zorgt voor een relaxte sfeer. Onze Uurwerkers doen er alles aan om jouw feest tot een groot succes te maken. Tijdens de borrel heb je je eigen bediening tot je beschikking. De sfeer van het feest bepaal je helemaal zelf door je eigen muzieklijsten af te spelen. Het is al mogelijk om te reserveren voor groepen vanaf 15 personen.

Borrel locatie in Groningen

De Uurwerker is de gezelligste locatie voor een borrel in Groningen. Stadjers, studenten, ondernemers en pensionado’s weten het: de Uurwerker is the place to be. Borrelen bij de Uurwerker kan zeven dagen per week. We bakken de lekkerste pizza’s in onze houtgestookte pizzaoven en we hebben een ruim aanbod in bier en wijn.